Politica de retur

In conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Cumparatorul persoana fizica beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage din Contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si suportand doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Brumea Tools va inapoia contravaloarea comenzii in decursul a cel mult 14 zile.

*Acest drept nu se aplica persoanelor juridice. Acestea sunt rugate sa ne contacteze telefonic la 0751916505 sau prin email la info@brumeatools.ro.

Conditii de retur

  • Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta, nefolosite si cu ambalajul original.

Cum poti returna

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra,  fie la numarul de telefon 0751916505 ori prin email la info@brumeatools.ro.

Produsul poate fi returnat catre Brumea Tools  prin orice metoda doreste clientul. Produsele for fi returnate la adresa: Strada Primaverii numarul 6, Piatra-Neamt, Neamt. Costul de returnare este suportat de catre client.

Incepe o noua cautare

Inapoi sus
Produsul a fost adăugat în coș